El voluntariat en temps de la Covid.

Amb l’arribada de la Covid-19, el voluntariat ha esdevingut una de les respostes socials més importants per connectar, acompanyar i sentir-se acompanyats, invertint temps i recursos personals en la cura de l’altre i de la comunitat. Des del Servei de Voluntariat del GSPC ens explicaran com han afrontat la situació.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 26-05-2021 Hora: 18:30 Durada: 1:30h

Lloc: Plataforma ZOOM


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ