Converses Virtuals: Dret a morir dignament. Eutanàsia i suïcidi

Abans de l'arribada de la Covid, s'ha començat a reivindicar el dret de tota persona a decidir lliurement sobre el final de la seva vida, i la necessitat de revisar el nostre codi legal vigent. Hem convidat a dues expertes en el tema i perquè ens expliquin quines són les seves principals línies d'actuació.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 26-11-2020 Hora: 18:30 Durada: 1:30h
Dies del curs: 26 novembre 2020
Lloc: Plataforma ZOOM


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades