Converses: Dret a morir dignament. Eutanàsia i suïcidi.

En el primer Converses del 2020 parlarem sobre el dret a morir dignament, una qüestió complexa que provoca debat social. Darrerament, en el nostre entorn s'ha començat a reivindicar el dret de tota persona a decidir lliurement sobre el final de la seva vida, posant de manifest per tal fi la necessitat de revisar el nostre codi legal vigent. Per afegir-nos a aquest debat, des de Sant Pere Claver hem convidat a dos representants de l'associació Dret a Morir Dignament (DMD) perquè ens ofereixin una visió sobre l'estat actual d'aquest tema i ens expliquin quines són les seves principals línies d'actuació. Us hi esperem!

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 12-03-2020 Hora: 19:00 Durada: 1.30h
Dies del curs: 12 de Març del 2020
Lloc: Cal Muns Sala Maria Victòria Oliva 2a. plta. C/ Gavà, 70-72 (Barcelona)


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades