Converses: Mai no és tard. L'Esport no té edat

Dintre del marc de la cel·lebració del Dia Mundial de la Salut Mental, tornem a organitzar el Mentalitza't. Enguany, parlarem al Converses sobre si la pràctica de l'esport té edats. Miquel Pucurull, corredor de 80 anys essent per la seva trajectòria un gran exemple per difondre els beneficis de l'esport.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 03-10-2019 Hora: 18:30 Durada: 1:30h
Dies del curs: 3 Octubre 2019
Lloc: Cal Muns Sala Maria Victòria Oliva 2a. plta. C/ Gavà, 70-72 (Barcelona)


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades