Converses: L’acompanyament de joves migrants en situació de vulnerabilitat. Oportunitats i dificultats

El passat mes de novembre es va inaugurar a Barcelona, el centre Dar Chabab, un nou equipament per a joves migrants en situació de vulnerabilitat i de carrer. El servei treballa a partir de l’acollida, l’acompanyament i la inclusió dels joves, de 9 a 21 hores, funcionant els 365 dies de l’any. El seu director serà qui ens acompanyi en aquest nou Converses.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 21-06-2018 Hora: 18:30 Durada: 1h

Lloc: Cal Muns Sala Maria Victòria Oliva 2a. plta. C/ Gavà, 70-72 (Barcelona)


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ

Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades