Converses: Entenent la depressió en la infància i l'adolescència

El primer Converses del 2018 és el que vam aplaçar en el Mentalitza't del 2017. Meritxell Fortea, Psiquiatra del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i Paola Rossi, de l'Equip d'Atenció al Menor seran les dues professionals de Sant Pere Claver encarregades d'informar-nos sobre la depressió infantil i juvenil.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 25-01-2018 Hora: 18:30 Durada: 1h

Lloc: Cal Muns Sala Maria Victòria Oliva 2a. plta. C/ Gavà, 70-72 (Barcelona)


* Camp ObligatoriPolítica de Protecció de Dades*
En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades quedaran incorporades i seran tractades al fitxer Institut Docent, del qual és titular Fundació Hospital Sant Pere Claver, amb la finalitat de gestionar les dades dels esdeveniments i jornades de l'entitat, com dels seus participants. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit, adjuntant fotocòpia del DNI i adreça a Fundació Hospital Sant Pere Claver, Carrer Vila i Vilà 16. 08004, de Barcelona.
ACCEPTO LES CONDICIONS

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Marqui la casella si vostè autoritza a rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats i cursos la de Fundació Sanitària Sant Pere Claver, fet que suposarà formar part del fitxer Comunicació de la pròpia entitat.
ACCEPTO LES CONDICIONS

Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades
Mapa  |  Intranet  |  Avís legal
Disseny: martasdesign.com